Over Deems

Deems is de plek waar je terecht kunt voor alle laatste trends op het gebied van fashion. Er is voor iedere gelegenheid iets te vinden. Of je nu opzoek bent naar een sexy avondjurk, een fijne loungeset, sassy beachwear, een winterjas of de perfecte jeans, we got it all! Met onze wekelijks wisselende collectie proberen we jou te blijven inspireren.

De meest trending, fashionable en betaalbare kleding vind je sinds 2016 bij Deems. Zowel in onze winkel in Kerkrade (Wiebachstraat 23), als online.

Doordat we wekelijks een nieuwe collectie lanceren ben je ervan verzekerd dat deze voldoet aan de laatste trends. Onze collecties zijn altijd ingespeeld op wat er op dat moment hot & happening is. Ons team is altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van fashion door continu onderzoek te doen naar de grootste stijliconen en influencers. We spelen hier op in door het (wekelijks) aanvullen van onze collectie met de nieuwste items uit Parijs, Amsterdam en Milaan. Bekijk onze laatste nieuwe collectie hier.

There’s something here for everybody. Bij Deems verkopen we fashion for the ones who dare. We hebben vaak uitdagende kleuren en prints in onze collecties, maar we houden ook van goede basics en neutrale tonen. Daarnaast proberen we onze collecties altijd aan te vullen met bijpassende heels en accessoires, to complete the look.