Contact & Klantenservice

Contact/Klantenservice Deems
Of het nu gaat om onze producten, modellen, klantenservice, orderverwerking, of ons management, iedereen probeert zijn best te doen, u een geweldige service te bieden en de maximale klanttevredenheid te bereiken en behouden.

De klantenservice is bereikbaar van ma t/m vrij van 10:00 tot 17:00. Mails die in het weekend verstuurt worden, worden zo snel mogelijk op maandag beantwoord!

Voor vragen bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen via
1) [email protected] of
2) direct via het formulier aan de rechter zijde
 
Ben je al klant van Deems? 
Bij vragen over jouw bestelling kunt je altijd een bericht voor ons achterlaten via de link in My Account. Dit is de efficiëntste manier om met ons te communiceren, omdat alle vragen die u via My Account stelt automatisch worden gekoppeld aan de bestel- en factuurinformatie van uw account. Vragen over online bestellingen worden alleen via de mail of My Account beantwoordt. Onze klantenservice is niet telefonisch bereikbaar.  Het nummer dat weergeven staat is uitsluitend voor de fysieke winkel in Heerlen en kan alleen worden gebeld bij vragen over winkelaankopen. (Let op!: momenteel is de winkeltelefoon niet bereikbaar wegens de covid lockdown.)

 


Fysieke winkel Deems
Saroleastraat 26, 6411 LT Heerlen