Verzending

Deems verzendt haar pakketten met DHL of PostNL. Pakketten worden bezorgd op maandag tot en met zaterdag.

Momenteel levert Deems binnen Nederland, België en Duitsland. LET OP: Klanten die bestellen vanuit Belgie en Duitsland dienen bij het checkout veld eerst hun adresgegevens in te voeren. Na het invoeren van deze gegevens verschijnt er bij verzendmethode: EUROPE SHIPPING.

Verzendtermijn
We streven er naar om je bestelling binnen 24 uur na ontvangst van betaling te verzenden en binnen 1-3 werkdagen op het door jou gekozen adres te bezorgen. Als je op werkdagen vóór 15.00u een bestelling plaatst dan zorgen wij dat het diezelfde dag nog wordt meegegeven aan de bezorgdienst. Zij leveren doorgaans binnen 1-3 werkdagen.

Levertijden tijdens acties en feestdagen
Tijdens feestdagen en acties is het bij DHL, PostNL en Deems vaak drukker dan normaal. Ondanks deze drukte doen we er altijd alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en je pakket op tijd te bezorgen. Houd er echter rekening mee dat je bestelling wat later bezorgd kan worden dan dat je van ons gewend bent.

Verzendkosten
Bij bezorging via DHL of PostNL in Nederland wordt € 4,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Voor internationale bestellingen wordt € 8,95 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendstatus
Bestellingen kunnen worden gevolgd met een Track & Trace code die je per e-mail van ons ontvangt nadat je bestelling is verzonden. Je kunt de verzendstatus van je order ook terugvinden in je Deems account. Log hiervoor in op de website. Onder ‘Mijn bestellingen’ kun je de status van je order bekijken. Heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice: [email protected]

Order wijzigen
Helaas kan ons systeem geen wijzigingen meer aanbrengen aan reeds geplaatste orders. We willen dan ook goed benadrukken om altijd goed te controleren of je de juiste persoonlijke gegevens hebt ingevuld, voordat je je bestelling definitief maakt. Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op via [email protected] en vergeet niet je naam en ordernummer te vermelden.